Nanab's


Appreciation Post.
Wednesday, 16 September 2015 ? 0 Atashinchi ?
Hiii guys,
Dengan officialnyaa aku dah jadi King Scout!!!!!! ((Kasi banyak sikit tanda seru kasi nampak eksaited hihihi)) Alhamdulillah syukur tak sia sia penat lelah, masa yg diluangkan selama ni untuk Pengakap,and duit semua. Alhamdulillah juga out of 12 only 3 person failed in this test. It is so heartbreaking that we cant end this journey together since we start it together. Perit do, it's okay mungkin rezeki diorang kat tempat lain. I'm proud do Ketua Troop kitaorang dapat The Best King Scout in Selangor!!!! The best for girl weh!!! Because she deserves that award, I'm happier. But the main purpose that I'm writing this entry is to thank those people yang banyak berjasa secara langsung mahupun tidak langsung kepada aku. 

First of all is my parents. More to my dad hahahahah. Mak tak minat sangat aku banyak perhabih masa kat Pengakap sebenarnya. But once aku dah pergi Ujiam sikap she start to show some interest and support me as well. Kalau ayah pula takyah cakap lah. He loves scouting! Dia dulu pengakap. Anak murid Tuan Ishak Joned lak. Tuan Ishak Joned dah menanamkan rasa cinta terhadap Pengakap dalam diri dia katanyaa sebab Tuan Ishak buat aktiviti macam macammmm time sekolah dulu. Tapi sayangnya my father doesn't get the opportunity to be a King scout because of some reasons that I don't even ask. Bersyukur gila bila involved in something and your parents love it too. He still remember how to do some knots hihi. For all the support and money of course hihihi thankyou and iloveyou hihi.

Second will be my two bestfriend, Shahira and Zah. I'm so glad that both of you are always there by our side and still lend your hand to help us after all things that happened. You dont deserves that result. It was one of the hardest thing that I cant accepted during this whole journey. Pasti ada kesilapan di mana-mana. Thanks bagi pinjam macam macam hahahahah since I'm so afraid to spend so much money. One thing that both of you should know that takde sedikit pun terlintas di hati nak ambil kesempatan. But they always be the first one to offer, rezeki jangan ditolak kan? Thankyou :)

And for other people too! Thankyouu, siput babi terutama sekali untuk memori memori indah, for the 3 heroes yang dah macam abang aku sendiri, budak lelaki yg selalu sambil lewa hahahah, I sincerely love them so much hahahahah. 

Saranghae everyone.


Thanks for reading :)




Older Post